Rreth Shtypi.org

Shtypi i dites sot jep zgjidhjen per keto i cili deshiron te dije me shume rreth ngjarjeve qe ndodhin ne vend. Te kjo faqe do jene te gjitha lajmet e fundit te shtypit te updetuara dhe do gjenden adresat per cdo media. Shumicen e kohes Shtypi transmeton lajmet e fundit tek qytetaret duke qene prane tyre ne cdo moment si ne formen online ashtu dhe ne formatin e gazetave, revistave, broshurave dhe televizionit. Lajmet e perditshme kane qene nje burim informacioni paresor per shume dekada dhe akoma vazhdojne te jene burim informacioni I perditshem per shume kategori ngjarjesh si Brenda vendit ashtu dhe jashte tij.